пятница, 31 января 2020 г.

Виставка поробок


 28 січня в ЕНВК №5 вперше відбулася виставка поробок та творчих захоплень сімей «Ти і я та ми з тобою».

Вироби для виставки готували батьки разом зі своїми дітьми, втілюючи свої задуми у різноманітних композиціях та техніках. Кожна робота неповторна та особлива, адже автор завжди залишає в ній частинку своєї душі, свою мрію, своє бачення навколишнього світу. Усі, хто завітав на виставку, були вражені творчістю, фантазією, розмаїттям матеріалів, з яких були виготовлені представлені витвори мистецтва. Серед представлених експонатів були картини, рушники, поробки з бісеру та в’язані іграшки, плетені гачком сукні та дерев’яні рукотвори, квіти та ляльки тощо.

Родини з великим задоволенням поринули в атмосферу творчості та фантазії. Роботи вразили оригінальністю задумки, технікою виконання, своєрідністю і неповторністю.

Батьки учнів школи приємно вразили нас творчим підходом до справи. Оригінальне використання нетрадиційних матеріалів та технік сприяло створенню справжніх шедеврів, які принесли гарний настрій не лише школярам, а й дорослим. Композиції ваблять оригінальністю задумки, фантазію, підкреслюють своїм зовнішнім виглядом щирість, життєрадісність й  доброту родин, що взяли участь у заході.

Усі поробки - це справжні витвори мистецтва, створені руками дітей та батьків.
Дякуємо всім, хто взяв участь у виставці та подарував незабутні емоції та естетичну насолоду нашій шкільній родині.

Комментариев нет:

Отправить комментарий